Bemutatkozás

Munkatársaink közel egy évtizednyi tapasztalattal rendelkeznek klíma beszerelés, karbantartás és forgalmazás területén.

Biztos lehet benne, hogy pontosan tudjuk, mi kell az energiatakarékos, hatékony szellőztetéshez, hűtéshez, és fűtéshez.

Szakembereink szakképzettek, és minden szükséges hatósági engedélyekkel rendelkeznek.

Tevékenységünk a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál regisztrált vállalkozás.

Küldetésünk, hogy ügyfeleinknek átlagnál jóval magasabb, prémium minőségű komplett szolgáltatást nyújtsunk, a klíma felmérésen keresztül a klíma készülék kiválasztásán, megvásárlásán és a klímaszerelésen át a klímakarbantartásig

Legfőbb feladatunknak tekintjük, hogy az Ön igényeinek és az ingatlan adta lehetőségeknek legmegfelelőbb segítséget nyújtsuk a klíma készülék kiválasztásában, valamint szakszerű beszerelésében, elsősorban Zalaegerszegen és vonzáskörzetében.

A fejlett gépparkunknak és szakképzett munkatársainknak köszönhetően biztosított a gyors, pontos és problémamentes kivitelezés.

Az ajánlatok összeállítása során elsődleges szempont, hogy ügyfeleink könnyedén megtalálhassák igényeiknek és lehetőségeiknek legmegfelelőbb megoldást.
A klímaberendezés kiválasztására minden esetben nagy hangsúlyt kell fektetni még a klímaszerelés előtt. Nem egyszerű feladat, a megfelelő kapacitású és esztétikusan beszerelhető légkondicionáló berendezés kiválasztása, de munkatársunk segítségére lesz ebben is.
Nem csak Zalaegerszeg és vonzáskörzetében találhatóak rosszul méretezett, a helyiséghez képest alacsonyabb teljesítményű klímák, valamint a nem megfelelően megválasztott klíma típusból adódóan kevéssé esztétikusan beszerelt készülékek.

Az ilyen jellegű problémák nem az anyagi korlátokra, hanem szinte mindig a tájékozatlanságra vezethető vissza. Klíma szerelés előtt mindenképp érdemes kikérni szakember véleményét!
Ezért képzett szakemberünk a személyes találkozókor felméri, hogy melyik légkondicionáló készülék nyújtaná a legjobb megoldást Önnek.

A munka elvégzése után, minden esetben felmérést végzünk telefonon, hogy mennyire volt elégedett a megbízó az elvégzett munkával, ezzel is javítva a szolgáltatásaink színvonalát.
Miért tesszük ezt meg minden esetben? Mert kudarcnak vennénk, ha nem azt éreznénk, hogy jól teljesítettünk, így biztosítva ügyfeleinkkel a közös megelégedést a jövőre nézve.

Az általunk forgalmazott berendezések hivatalos magyar forrásból származnak, így a készülékekre valós garanciát tudunk biztosítani. Az előírásoknak megfelelően a berendezések beszerzését, eladását minden esetben dokumentáljuk a Klímavédelmi hatóság rendszerében.

Munkatársaink és szerződött partnereink folyamatos szakmai fejlődése garantálja a munkánk referencia szintű minőségét.

Hívjon minket most, ha tapasztalt klíma szakértőre vagy szerelőre van szüksége!